Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

13 artikelen

Sorteer op:

Jaarplan 2016

Samen kiezen voor onze energievoorziening

De energiemarkt is volop in verandering. Wij zetten ons in voor een betrouwbare energievoorziening om wonen, werken en reizen ook in de toekomst mogelijk te kunnen maken.

Lees meer
Jaarplan 2016

Dit doet Alliander

Alliander is een netwerkbedrijf. Wij verzorgen een betrouwbare,betaalbare, bereikbare en duurzame energievoorziening in een grootdeel van Nederland. Door ons netwerk continu te verbeteren bereidenwe ons voor op de toekomst.

Lees meer
Jaarplan 2016

Missie en strategie

Energie is essentieel voor ons welzijn en onze welvaart. Zonder energiekunnen we niet koken, lesgeven, communiceren, onze huizen of onsfinanciële systeem draaiende houden.  Lees alles over onze strategie op alliander.

Lees meer
Jaarplan 2016

Onze doelstellingen in 2016

Onze stakeholders hebben verschillende behoeften. Het overzicht hieronder toont onze concrete doelstellingen voor 2016. Over de bereikte resultaten leggen wij verantwoording af in het jaarverslag 2016.

Lees meer
Jaarplan 2016

Bijzondere projecten

Om de betrouwbaarheid, betaalbaarheid en bereikbaarheid van de energievoorziening te kunnen blijven waarborgen, zorgen wij ervoor dat wij vroegtijdig inzicht hebben in de ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

Lees meer
Jaarplan 2016

Verbonden met de regio

Miljoenen klanten in ons verzorgingsgebied rekenen dagelijks op een betrouwbare energievoorziening. Door te kiezen voor een regionale aanpak kunnen we de verschillende kansen in iedere regio optimaal benutten.

Lees meer